Kom igen !

kom igen alla besökare ! Besök mer ! jo jag vet att vi inte uppdaterar (på eftertryck på mej) hö hö hö jag tycker synd om mej själv som måste hålla er uppdaterade när freddan inte gör något ! Det va ju hon som ville ha en blogg tillsammans ! så vf skriver hon inte ?! och ni kommenterar inte heller ? x] men om ni gör det och ger tips om vad jag ska skriva blir allt mycke lättare för mej ! :D Men idag red jag på sleipner och jag red en ponny som heter Ramia :) Vi hade hoppning och jag tyckte det gick ganska bra :) tjaaaaaaa.. någorlunda iaf :D Men nu duscha sen sova ! Här får ni en bild på Ramia.
För er som undrar släppte huvudvärken i morse ;)
Bli inte förvånade men Natha har tagit bilden x]

Syndsynd !

Det är dock väldigt synd att inte freddan skriver här längre .. hon har inte gjort det på evigheter ! Iaf så idag for jag & freddan snabbt till hästarna och fixade hagen sen for vi hem xD haha men hagen blev större och mer mat fick dom :) Dom var superglada att komma ut där det var högt GRÖNT gräs :D hihi.
Som de flesta vet så flög ju jag av Bobben igår på tävlingen och jag kan säga att jag är klar i huvvet och vinglar inte som en skit, men ibland kan det snurra runt i huvvet på mej och jag har fortfarande ont i huvve ;) så helt jätte klar i huvet är jag inte xD HAha

Dagens Äventyr ! :D

Jahapp, var ska man börja ?!
Jag steg upp halv 8 och for iväg till stallet för att börja lasta min älskade ängel till tävlingen. Det gick på lite mer än 30 minuter och tillslut gick han in frivilligt. :) <3 Sen for vi iväg, Hnokki fick stanna hemma. Väl framme på tävlingen fick vi en box att ställa Bobben i och vi gick banan, den var super lätt ! Jag gick den en halv gång xD Sen gick jag och ryktade honom. Fixade och sen började jag gå runt med honom på tävlingsplatsen att han fick veta var han ar någonstans. Jag gick och bytte om och då rev Bobben sönder tränset ! Så jag fick låna dom tränsdelar som gick sönder som tur va ! Jag fick tävla och jag skulle börja rida fram till hoppningen, han lyssnade så bra ! As stolt över honom ! Jag hoppade lite hinder och red lite dressyr osv. Sen hände det en liten sak .. Ja fick syrebrist .. :S och jag fick det precis framför en oxer på framridningen och svimmade ovanför hindret. Jag vet inte, minns inte xD Sen red jag in på banan och det gick super bra :D Vi hoppade 1:a & 2:a hindret felfritt sen 3:e hindret var läskigt så de stanna han på 3 ggr. Sen på 4:e hindret rev han översta bommen & 5:e & 6:e hindret hoppade han utan problem :) Duktiga sak <3 Sen red jag till hans box och varva ner lite. Sen dressyr, jag red fram lite och inne på banan gick han helt underbart <3 :'D Han lydd precis <3 lite i galoppen ville han inte så mycket, men han är bäst och underbarast i världen <3 Sen skulle vi hem, men det var lättare sagt än gjort, vi försökte få in Bobben i släpet i mer än 1 timme ! och han gick ändå inte in ! sen hade alla mer idiotiska idéer om att få in honom så jag blev as rädd ! Så vi beslöt oss för att rida en sväng hemåt. Första stoppet på vägen blev i stan utanför pizzerian och T var in och köpte pizza så satt vi utanför och åt medan hästarna åt gräs. Sen red vi vidare och tänkte ta ett nytt stopp vid textiltryckarna men det kom ngn ful typ som inte gillade oss så vi måsta fortsätta till fots till majbrase stället vid svibybron. Där ringd vi efter hjälp och L-M & min syster kom och hjälpte oss att få in Bobben & Exit i L-M's släp. Det tog väl lite mindre än 5 minuter att få in båda hästar. Sen åkte vi till hagen med hästarna och släppte ut dom i deras hage och det var skönt att äntligen vara hemma med dom ! det har varit en otroligt lång dag ! Jag har 3 bilder i min mobil som jag ska ladda upp någon dag som jag inte orkar lägga upp nu. Kommer sen. Men jag laddar upp en bild som E har tagit på mej & bobben från tävlingen idag :)

Jag är med !

Jag är med :D

Laddade !

Nu är jag & Bobben sjukt laddade inför tävlingen ! Bobben gick superbra idag och krånglade inte ett dugg :D <3 Superbra hästen <3 Jag har även kollat när jag & Bobben startar på söndag. Vi startar som nr 1 i hoppningen (60cm) och 9:a i dressyren :D Jag tror det kan gå bra :D

Anledning !

Nu ska jag berätta varför det inte kommer så mycket inlägg hit ! Jag gör iaf detta i veckorna :

Måndag: Jag går i skolan till 3, kommer hem och är skittrött och försöker plugga ngt.. Sen på kvällen är jag väl med kompisar

Tisdag: Skola till 2, loggar in snabbt på datan, men då inte bloggen eftersom jag kommer inte på något att skriva. Sen är jag på stallet i 3 timmar.

Onsdag: skola till 2, stallet i 6 timmar

Torsdag: Skola till 2, Kompisar.

Fredag: skola till 1, är me kompis. Sen ridning. Sen slöa

Lördag: Sovmorgon, rida, kompis, slöa x]

Söndag: Kompisar om jag inte tävlar.

Som sagt det är ganska mycke jag gör. Nu räknade inte jag in tid för datan, men jag hinner oftast med den.

Jag vill oxå veta att jag hatar att skriva och hatar att läsa. Jag har skitsega fingrar och får typ "kramp" om jag skriver för mycket.



Häst tårta

Din häst kanske fyller år snart ? Då kanske han/hon vill ha en tårta att fira den med ? Här har du ett recept på en tårta som går fort att laga och är riktigt god :) dock för hästen ! Inget för hästar som inte gillar äpplen men vilken häst gör inte de ? :)

Du behöver:
2 äpplen
2 runda skivor knäckebröd
2 dl blötlagd betfor (12tim)
2 morötter
1/5 dl havre
1 litet salladsblad

Gör så här:
Bred betfor över den ena knäckebrödsskivan. Skär äpplet i tärningar och lägg det ovanpå betforn. Gör likadant med mörötterna, häll över havren och lägg på salladsbladet. Lägg den andra knäckebrödsskivan överst.




Ingen lektion med Bobben idag .. :(

Idag skulle jah ju haft Bobben med på lektion men vi hade försökt att få in honom i transporten i lite mer än 45 minuter. Så det blev inget med den hästen vilket var synd .. :( Men på söndag kommer jag få dit honom hoppas jag ! Suck det hade vart så kul att haft med honom, men det kommer fler tåg hoppas jag !
En bild på världens sötaste <3
Fotad av: Natha <3

-

upptadering kommer ikväll för jag måste typ plugga nu.
Ska försöka få in bilderna på datorn ikväll med :)



Ridit på Sleipner och dålig uppdatering

Asså jo, det finns en anledning till att våran blogg inte uppdateras just nu ! Tro inte att vi inte orkar eller något sånt ! Men vi har mycket att göra på dagarna och hinner tyvärr inte sitta inne på bloggen hela tiden. Men jag vill inte att ni slutar läsa den nu ;) Håll ert tålamod uppe så kommer det inlägg :)
Imorgon ska jag iaf rida lektion på Bobben på sleipner så ska vi se om det blir någge ;)
Idag har jag ridit på Sleipner. Jag fick en häst som heter Arrow, Han är ganska seg men man orkar rida honom och det är bra xD Vi hade hoppning och det gick allmänt dåligt blääää vill göra om lektionen, mina svängar och vägar blev ju f*n sämst ! Aja nu plugga hejjs <3

2 tips

- Ge hästen en skvätt äppelcidervinäger eller vitlökspulver i maten för att hålla flugorna borta. Du kan oxå spraya äppelcidervinäger på hästen innan du släpper ut den.
- När du putsar sadeln kan du borsta den med en liten halvmjuk borste med sadelsåpa på för att lösa upp all smuts. Var noga med sömmar, så att sadeln håller längre. Glöm inte att göra rent sadeln undertilll oxå. Se till att all smuts kommer bort, annars blir sadeln stel och obekväm för både hästen och för dej.

sorry

Hej, ursäkta för dålig blogg upptadering!
Men jag kan inte blogga förrens på tisdag..
Men jag hoppas malin upptaderar!




Tältning hos hästarna..

Som sagt, jag occh malin sov hos hästarna en natt det var grymt kul, bilder kommer imorgon.


Först kom vi till hästarna satt upp tältet och fixade allting :)
Hästarna var skit nyfika och så och titta på. Hnokki tyckte
att det blåa tältet var inte något roligt alls, Efter vi fixat
allt red vi ut med therese. Vi for till ängen och hoppade
allting gick jätte bra och hnokki bråkade nog lite smått
drog ner huvve efter hindrerna ibland direkt efterhindrerna,
men sånt händer ibland! Men efter ett hinder så typ tvärstannade
han direkt och drog ner huvvet + jag var barbacka, Så jag gled ner
för halsen och tog i mot mig på sättet man inte ska göra, VIPS så var
armen bruten ;(
nej men jag fick jäkligt ont i den och det ömmar lite ennu..
Men sen fortsatte vi och for tillbaka, Malin och jag byteom och gick med hö
till lilly och marlene. Sen gick vi tilll tältet och åt och fotade hästarna och sånt.
Sen somnade vi och 2 på natten väckte jag malin för jag kunde inte somna för
tält ingången prasslade sjukt mkt så vi tog ner den, Sen somnade vi om och
nästa morgon hälsade på hästarna, Sen byte vi om och for ut och red, Alla vi
for till stranden vi var där en stund sen for vi tbx. Vi plockade ihop tältet och fixade
allt och så for vi till therese, Vi tog ut samba och greia på en kort promenad och
sen fixxade vi dom. Sen for vi hem, Vi har haft det riktigt trevligt!




Hiss eller Diss

Vad vill ni att jag hissar/dissar om ? Jag har inte en blekaste aning om vad man kan hissa eller dissa om, lite tips ?

Skitsnällt skulle de va :)

GRYMT fundersam !!

Jag vet inte hur detta ska bli ! Bobben har börjat testa mej och hålla på med massa saker han inte gjort förut ! Han bockar som en gris och lyssnar inte ett skvatt på vad jag vill ! Jag vill VERKLIGEN ha liiiiiiiiiiite hjälp innan barbacka cupen eller andra tävlingar som kommer nu i höst ! Någon "Bra" som vet exakt hur man hjälper såna som har lite "problem" med sina hästar ? eller någon som vet ? Annars funderar jag på att ta med Bobben på lektionen på onsdag .. Jag vill så gärna vara med i barbacka cupen med honom. För han e lite så här att om han inte får som han vill blir han sur och inte lyssnar ett skit ! Det är Synd. Blä, min lilla älskling som det har gått så bra för ska nu börja testa mej som jag vet inte vad ! :(
Hoppas de löser sej i slutändan !

Dagens fråga

Tycker ni att hästen man köper måste vara fin/söt?




// Hoppsmurfarna



Hiss eller Diss ?

Hööks !
Jag hissar Hööks mer än något annat ! Det är full stil på grejerna och superbra kvalité ! Det finns nästan bara snygga saker och dom håller hur länge som helst ! Billigt men snyggt ! Om ni vill ha grejer till er häst eller dej själv, eller kanske hunden vill ha något, åk då till Hööks. De flesta har nog varit dit men jag tyckte det var en rolig sak att ta me i hiss eller diss :) Skriv gärna din egen motivation om hööks :D

Svaret

Svaret till min bildfråga förrut är att imorgon tältar vi med hästarna! :) 





                                        


Funktionshästsko?




Utvecklade och designade i Australien Ett utmärkt alternativ till järnskor, då Old Macs inte utsätter hovväggarna för de påfrestningar som de normalt utsätts för genom konstant isättning av nya sömmar

Old Macs kan hjälpa till att förebygga bla reumatism, frakturer, skadade sulor, hovbölder och balltramp Helt suveräna som "tappsko"- ersättning, då fullt arbete med Old Macs inte är några problem

Alla material som använts i Old Macs är vattenavstötande och greppet i den unika högteknologiska sulan ger hög säkerhet samtidigt som den ger din häst det nödvändiga förtroendet och stödet den behöver under tex transport Rekommenderad brukstid är max 24 timmar/gång och häst Livslängden på skorna/ bootsen beror på en mängd faktorer, hur ofta, hur länge och i vilken terräng man rider i.


Vad tycker ni om den här hästskon?



Hej allesammans!

Ursäkta att jag inte uppdaterat här i Bloggen idag men jag har inte varit hemma.. Men som tur var finns freddan här i världen och håller igång den. Men jag har varit och ridit till sleipner idag, jag hade nisse. En stor häst som jag själv tycker att jag inte kan rida. Men men, vi hade lite lösgörande med hästarna idag. Haha jag är van med Bobben och så sätter jag mej upp på nisse som är mer än 20 cm större, men han är iaf för stor för mej. Men jag överlevde. Men nu ska jag sluta slita ut på min stackars mobil s knappar och sova istället! Haha detta är mitt första inlägg från mobilen men det kommer komma fler!

Snart...

.. har vi 200 besökare på den här bloggen :)

Besöksrekord

100 unika besökare

173 sidvisningar..


NI är bäst! :)





Ny design

jepp har ändrat lite på bloggen :)
Men det är bara tillfälligt!


           



              
      

Jag är också med :)


Någon som kan gissa..

.. vad som händer på fredag? 













                                         

Mysigt grimskaft?



Vad tycker ni om grimskaftet?

löjligt, Mjukt, Mysigt, Onödigt?

Nya bilder








Sharro har fotat hnokki bilden :) www.typsharro.blogg.se

Natural Horsemanship











Vad tycker ni är bäst? ^^


                                   

Malin baryard - Do you wanna ride




Hiss eller diss?

Tävling :)


Ändrat igen..

Malin du hade rätt jag klarar inte av den där färgen !
vi ändrar allt på samma gång senare..

(Väldigt) tillfälligt !

Bloggen ser ut så här bara för att jag tyckte allt blev så vitt :s Jag sätter lite färg på vardagen xD Tills freddan & Jag gör en makeover på bloggen x] Jag tror freddan kommer ta bort det så fort hon ser det xD HAHAHAHAHAHAHAHA

Mysig uteritt

Idag kom sharro med till hästarna, bilder kommer imorgon! Vi cyklade dit (6km) och fixade en ny hage till hästarna med therese :D det är ganska kul faktist, Sen for vi ut Jag på hnokki sharro ledde exit och någon annan ledde lilly (blixten) och marlene och therese cyklade/gick :) Det var rätt mysigt, Jätte fina vägar det finns där. Sen när vi kommit tillbaka så hade bob rymt så linus var ensam, han var jätte glad när vi kom, Så vi satt in alla hästar och fotade dom lite (bilder kommer imorgon) Sen cyklade vi hem igen. Så vi har alltså fått världens bästa motion idag! rida&cykla.

Hiss eller Diss ?

Nu kommer det första hiss eller diss inlägget :)

Jag väljer att Hissa pelham bett.
Därför att:
Jag tycker att pelham bett är ett milt bett som vad jag vet inte gör ont på hästen. Hästen trivs bra med det trots att det är ett skarpt bett. Har inte ridit med det, men kan tänkas göra det. De flesta som rider med pelham bett eller ridit med pelham bett säger att det är ett jätte bra bett som är milt att använda på hästen. Skulle även kunna tänka mej använda ett sånt på min häst i framtiden :) Bettet funkar bra att ha på lite starkare ponnyer eller hästar som inte lyssnar så bra. Men prova med vanligt 3-delat först ;) Släng gärna in en kommentar och skriv din åsikt om bettet ! Det var min åsikt om Pelhambettet :)
Pelham Betsel :)

Tack <3

Vi har haft bloggen i 3 dagar och statistiken ser ut så här:
Tack så mycket <3

Veckans häst..


Tänkte kanske börja med veckans häst!
Skriv en text där ni berättar om en häst som betyder mycket för er..
Men jag vet inte ennu hur det blir :)


JA/NEJ?


Stallet next..

Nu ska jag byta om sen cyklar (BLÄÄÄÄÄÄ) jag till stallet :)
Mera inlägg + nya bilder, kommer ikväll :)






Tycker ni om att bada med hästar?

ja/nej

Hiss eller Diss ?

Ska jag börja med hiss eller diss ? Vad tycker ni ?




Stallet ikväll :)

Ikväll ska jag till hnokki och det blir bara uteritt idag :)
vi har hoppat ganska mycket senaste tiden och inte vill
jag att hnokki ska börja tröttna så lite uteritter och dressyr
nu någon vecka borde göra susen :)


Jag älskar hnokki<3

Desutom älskar jag sharros bilder :) fick ett par uber söta bilder av sharro idag på
hnokki asså hon är ju typ bäst? :D
www.typsharro.blogg.se (VÄRD ETT KLICK)




WWW.TYPSHARRO.BLOGG.SE !!!!!




                                 

Är med och tävlar..


       var med du också :D

bilder















Sådär nya bilder fick det komma på hästarna :)

Godmorgon bloggen!

Hejsan nu är det inplanerat att jag och kanske malin drar till hööks om några veckor.
              Det känns som det var jätte länge sen man var där sist. Nu ska det shoppas :D





Det där ligger nog högst uppe på "vill ha" listan :) 





                                                    

Hästarna & Ponnyerna på Ponnylyckan :)

Nu kommer bilder på alla hästar & ponnyer som står i stall ponnylyckan samma som Bobben & Hnokki :)
Bobben :)
Häst
Exit :)
Ponny
Lilly :)
Ponny
Marlene :)
Häst
Hnokki :)
Ponny
Index :)
Häst
Rocky :)
Häst
Linus :)
Ponny

glader..



Jag hoppas verkligen hur ni fattar hur glad man blir när man loggar in och ser att
statisken är så här bra för att haft bloggen i bara 3 dagar!! :) det varmer starkt!

Det sku vara grymt kul om ni sku slänga in någon komentar då och då och säga
vad som sku göra bloggen bättre, kom gärna med förslag!!


Hoppas bloggen är bra och rolig att läsa :)

Frågor.

Hej, om ni har några frågor till malin eller mig så är det bara att mejla på:


[email protected]

Är med och tävlar..



var med du också! :)

Just det..

Min dator har något fel så jag kan varken överföra bilder från kameran eller mobilen, tråkigt :(
så jag laddar nog inte upp så mycket nya bilder..
Men lite bilder måste det ju komma annars blir
det ju tråkigt :D
 


             
        
                                           

Jag rekomenderar !

Jag rekomenderar Ponnyprakt Skarpt ! Dom har sjukt bra kvalité och grejerna är superfina med all färg och sånt :) Sakerna är inte så dyra men dom håller ! Själv har jag köpt en ljusblå grimma därifrån och det har inte rostat trots att jag badat med den hundra gånger (överdrift!) Den hålls ljusblå, och har inte en skråma fast jag använt den i 1,5 år.
Om ni vill ha något med stil så köp från ponnyprakt !

www.ponnyprakt.se




Jag rekomenderar Ponnyprakt Skarpt ! Dom har sjukt bra kvalité och grejerna är superfina med all färg och sånt :) Sakerna är inte så dyra men dom håller ! Själv har jag köpt en ljusblå grimma därifrån och det har inte rostat trots att jag badat med den hundra gånger (överdrift!) Den hålls ljusblå, och har inte en skråma fast jag använt den i 1,5 år.

Om ni vill ha något med stil så köp från ponnyprakt !






bilder


barbacka hoppning 60cm med hnokki :)


hästkyss :) fotograf: www.typsharro.blogg.se


Marlene


Lilly


Lilly


Till sist och minst linus :)

lite bilder fick komma nu på hästar som oxå står på ponnylyckan men sen finns exit, samba och greia med
men hittade inte några bilder på dom :(



                                       

tävling

Malin och jag tänkte ha en blogg tävling..
men vi vet inte ennu hurdan :)
priset kommer bli ganska litet i början en hästgodispåse eller 2 :)
såå har ni något speciellt tema?


komentera om ni vill ha det och vad ni sku vilja ha för en :)

Bobben you are the only one for me <3

Älskar dej mest i hela världen <3 Inget kan skilja oss åt !

:)


Reflexträns
Shabrak
Öronskydd
Stigbyglar
Grimma
Grimskaft
Dom här sakerna är från Hööks ! :)
Träns (Detta ska vara ljusblått)
Tyglar (dom ska vara ljusblå)
De här andra från Ponnyprakt

jag älskar dig <3


-


















Till hnokki :)


Hopptränade lite ;)

Nu slänger jag in ett inlägg här,
Vi var och red idag och hoppade lite grann, jag måste bara säga att det gick hur bra som helst idag ! Bobben lyssnade på mej till hundra procent ! Guh va bra det känns inför alla tävlingar som kommer nu i höst. Vi började med att skritta hästarna till ängen vi får rida på. Sen när vi va där började vi trava och galoppera fram och hoppa ett litet hinder som uppvärmning. Sen började vi hoppa kombination. Vi nötte på den ganska mycke för inte ngn av hästarna är så vana med att hoppa såna. Vi började med hinder på 30 - 40 cm och slutade på 80cm. Båda hästarna gick superbra och för mej kändes det väldigt bra ! :)
Bilder:
Natha har tagit alla bilder


Jag & Bobben
Freddan & Hnokki
Freddan & Hnokki
Jag & Bobben

Första ridinlägget :)

Idag var jag och Malin till hnokki och bob :)
Först kom vi dit med lastbilen, det var lite skumt..
Men iallafall så fixade vi dom och så for vi till ängen
och hoppade men det var ju så jävla varmt (30grader)
och vi red 12 och det är ju då varmen är som värst,
så vi drog ner till stranden och bada, och det var skitkul :)
Bob rullade måånga gånger, och han var lite badkruka idag,
Men hnokki gick i direkt och gick ganska långt ut.
Sen red vi tillbaka och fixade dom, Sen fixade vi alla allt klart
sen for vi hem till therese och kollade på samba och greia
åååh, samba och greia är sååååå söta :) Samba är väl bara
ett 4veckors fjordingsto och greia är mamman. Sen for vi hem.

bilder:


alla bilder är tagna av www.typsharro.blogg.se
rekomenderar hennes blogg hon tar sjukt fina bilder :)








Våran första hopptävling











                                                                 

Bobrov Kosack <3

Lite fakta om Bobrov Kosack :)

Namn: Bobrov Kosack
Smeknamn: Bobrov, Bobben, Bobbii, Bob m.m.
Ras: Rysk Baskjir häst
Född: 2005
M.Höjd: 150cm
Mor: Cetzima
Far: Babuschkas Jesco
Stuteri: Kosack uppfödningen
Ägare: Angeliqa
Fodervärd: Therese
Uppstallad: Stall Ponnylyckan

Lite mer Fakta :)

Bobben är en fem årig valack som älskar att lära sej nya saker. Han utbildas av mej och det funkar hur bra som helst, han tycker om allt man gör med honom. Han behöver en bestämd ryttare eftersom han tror att han får göra det han vill. Jag rider honom 2 gånger i veckan och har ridit honom i snart ett halvår. Han är en snäll häst som är väldigt bekväm av sej men har ändå väldigt mycket spring i benen. Han älskar att hoppa och hoppar allt han får hoppa och han gör det mer än gärna. Han älskar uppmärsamhet, (men ja vilken häst gör inte det)

Bobben är fin och har superfina gångarter, han travar gärna kosacktrav men jag tränar honom mest i vanlig trav, eftersom man får minus poäng i dressyrtävlingar om han har "konstig" trav. Läs mer om Kosack traven här, Bobben kan även tölta, har faktiskt tölta några steg med honom. Han kan bli stark i galoppen och när man hoppar men det är bara att vara mjuk i handen så är han mjuk tillbaka. (för er som inte visste kan man faktiskt lära baskjirhästar att tölta och att gå i passgång)

Bilder:








Hnokki Frá Krossi..

Lite fakta om hnokki..

Namn: Hnokki frá krossi
Ålder: 13
Född: 1997
Ras: Islandshäst
Mankhöjd: 1.35 Cm
Ägare: Therese
Uppstallad: Ponnylyckan
Smeknamn: Hnokkey-boy


Jag har ridit Hnokki i ungefär 7 månader, han tycker mest om att lalla (luffsa) runt i skogen.
Han är väldigt duktig inom dressyr och han töltar som en klocka :)
För ungefär 3 månader sen så började jag verkligen satsa inom hoppningen, nu har han fått
väldigt mycket mera hoppmuskler och bättre hoppteknik, fast han är lite ringrostig ännu, Men
vi jobbar på det. Jag rider hnokki 3 gånger i veckan, jag är bara medryttare på honom och det
finns några andra som rider honom :) och det tycker han bara är roligt. Hnokki är den enda ponnyn
jag känner mig helt trygg på.

Hnokki är väldigt envis och vill verkligen göra som han själv vill men om man är bestämd och väldigt 
mjuk i handen så kan han gå väldigt fint. Han är ännu inte "riktigt" utbildad men han kan nog det mesta.
Hnokki är nog den snabbaste islänning jag suttit på han bokstavligt älskar att galoppera fullt på ängar, men
det kan man ju inte göra så ofta. Annars är Hnokki snäll i allhantering förutom när man ska lasta honom så 
tycker han det kan vara lite läskigt ibland men det går efter några försök,
kan man kan hnokki :)  

Lite bilder:















Ny blogg..

Nu har jag och Malin skaffat en blogg om vårat "ridliv" med Bobrov Kosack och Hnokki Frá Krossi :)
Den heter hoppsmurfarna för att vi båda tycker mest om hoppning, dressyr, terräng ridning osv..

Snart kommer det komma lite fakta om Bobben och Hnokki :)


PS, Allt på bloggen just nu är tillfälligt, Allt ändras inom kort, färger, header osv..




RSS 2.0